Egy katonai egyenruha bontása

A hadseregnek saját öltözködési szabályzata van, hogy megkülönböztesse őket a civilektől. Mint ilyen, a katonai öltözet az egyik olyan öltözék, amelyet napi szinten vagy bizonyos küldetéseken használnak. Ez nadrágokból, kabátokból, nadrágokból, hátizsákokból stb. áll. Hogy tovább menjünk, nézzük meg együtt a katonai öltözék összetételét bizonyos öltözékek esetében.

Katonai sapka vagy barett és a különböző fejfedők

katonai ruházat egy üzletben

Először is beszéljünk a katonai fejfedőkről. A katonai barett a szokásos katonai öltözet egyik eleme. Színe a katona ezredétől függ.

A katonai sapkát inkább a küldetéseken lévő katonák használják, mivel ez a fajta fejfedő praktikusabb a terepen. Egyes hadtestek azonban a mindennapi öltözékükhöz is használják.

A katonák ezen kívül a Touaregs, chèche-t is használhatják katonai öltözékükön. Ezek nagyon hasznosak bizonyos küldetéseken.

A ruházat felosztása

collection de treillis militaire<

A katonai öltözet felosztása a ruházat típusától függően változik. Az F2-es egyenruha a klasszikus fárasztóruha. Ez egy nadrágból és egy F2-es kabátból áll a CCE szabvány vagy közép-európai álcázás szerint. Egy öv és egy pár rangers teszi teljessé. Lehetőség van továbbá katonai fleece parka használatára a kültéri bevetések során, vagy taktikai katonai mellényre.

A FELIN vagy Fantassin à Équipements et Liaisons intégrées típusú öltözéket a gyalogsági egységek, ejtőernyős kommandósok, az Idegenlégió stb. használják.
Ennek a katonai felszerelésnek az alapösszetétele egy nadrág és egy F4 kommandós dzseki. 5.0 ripstop anyagból készül, és a könyökén és a térdén is vannak bütykök. Az ezekhez a ruhákhoz használt kiegészítők a viselő egységektől függően különböznek.

A francia katonai ruhák közé tartozik a Guerilla-öltözet is. Ez egy gerilla dzsekiből és egy gerilla fárőruhából áll. Ez is egy harci öltözet.

A ruházaton kívül bizonyos kiegészítők, például hátizsákok egészíthetik ki a katonai öltözéket.

A következő cikkben elmagyarázzuk Mi az a katonai bélszín?

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük